Za navijače

Kreće nova sezona, zauzmite mesto na vreme

Baner Majice

Vrhunska zabava koju je sa sobom doveo Moped Endurance Cup u 2017. godini, nastavlja se i u sezoni 2018. Prva trka na kalendaru je već za osam dana, a promene u novoj sezoni su veoma pozitivne.

Veliki broj prijavljenih timova, najavljuje nam odlične okršaje na stazi. Publici će biti zanimljivo za praćenje, te vas na vreme upozoravamo da se očekuju velike gužve i da se ka Adi Huji uputite na vreme.

Kompletan događaj kreće već od 19:00 kada se voze slobodni treninzi, dok je start klase open planiran za 22:15. Vozači klase Serija svoju trku startuju u 00:00 uz direktan TV prenos.

Kao što je na mapi prikazano, obezbeđena su dva parkinga na kojima ćete biti u mogućnosti da ostavite svoja vozila. Prilazak publike kolima samoj stazi neće biti moguć uoči i tokom trajanja trkačkog dana Ipone Moped Endurance Cupa.

U okviru staze, biće postavljeno sponzorsko selo gde će svi posetioci moći da prošetaju, pregledaju šta sve sponzori Ipone Moped Endurance Cup-a imaju da prikažu i ponude, ali i da kupe MEC suvenir na našem štandu.

Na gledalištu biće postavljeni punktovi za prodaju pića, kao što se vidi na mapi u nastavku. Praćenje trke biće moguće i u okviru Karburator Kafea, čija će bašta raditi tokom čitave noći.

About the author

Moped Endurance Cup

Ipone Moped Endurance Cup osnovan je jula 2017. godine. U prvoj sezoni vožene su četiri trke - tri na Adi Huji i jedna u Kuli. U sezoni 2018. Cup stiče podršku kompanija Ipone i Red Bull i kompletno takmičenje dobija znatno ozbiljnije okvire, uz direktan TV prenos na SportKlub kanalima.

Add Comment

Click here to post a comment

Motor Racing League plugin by Ian Haycox