Za navijače Za vozače

Odluka o odlaganju takmičenja do daljnjeg

Baner Majice

Poštovani takmičari, predstavnici timova i navijači, dana 19.03.2020. godine donosimo odluku o odlaganju takmičenja do daljenjeg, a koja je u skladu s odlukom MSS od 17.03.2020.  godine.

Pandemija korona virusa koja je zahvatila ceo svet, a čije je žarište trenutno u Evropi, doprinelo je odlaganju velikog broja tekućih takmičenja, kao što su MotoGP, WSBK, Formula 1 i čuvene trke na Ostrvu Man.

Četvrta sezona Moped Endurance Cupa planirana je da otpočne u maju mesecu 2020. godine, ali se usled donošenja odluke o vanrednom stanju u Republici Srbiji moramo opredeliti za ovaj korak.

Svi takmičari biće naknadno obavešteni o daljim planiranim aktivnostima, kao i o novom kalendaru koji će naknadno biti donesen, a u skladu sa odlukom Predsednika republike Srbije o daljim merama.

About the author

Moped Endurance Cup

Ipone Moped Endurance Cup osnovan je jula 2017. godine. U prvoj sezoni vožene su četiri trke - tri na Adi Huji i jedna u Kuli. U sezoni 2018. Cup stiče podršku kompanija Ipone i Red Bull i kompletno takmičenje dobija znatno ozbiljnije okvire, uz direktan TV prenos na SportKlub kanalima.

Add Comment

Click here to post a comment

Motor Racing League plugin by Ian Haycox